SEGWAY

Pret: -
 • Itinerar:
  Brasov
 • Durata:
 • Ora plecarii:
 • Locatia:
Rezervari la +40.268.417.092 sau office-at-authentic-travel.ro
Descriere

Vă place să vizitați orașe noi, locuri noi, culturi noi dar vă dor picioarele dupa ore lungi petrecute pe drumul de la un monument la altul?

Dacă răspunsul este afirmativ vă invităm să vă alăturați nouă pentru un tur segway!

Plimbându-te pe străzile Brașovului simți adevărata atmosferă care domnește în oraș, printre străduțe, unele înguste și încă pietruite, altele mai largi și frumos asfaltate, pe lângă curți cu un iz de vechi și case cu ferestruici medievale sau frumos împodobite în stil baroc trecând pe lângă mărețele ziduri gotice ale Bisericii Negre, totul te transpune într-o frumoasă poveste medievală. Iar apoi ca să-ți tragi sufletul poți savura o răcoritoare sau o masă la unul din multele restaurante din vechea piață a orașului: Piața Sfatului.

De aici, din Piața Sfatului nr.1 (de la intersecția Pieței Sfatului cu str. Mureșenilor, de lângă restaurantul Altstadt) vă invităm la o plimbare alături de noi, echipa Authentic Travel, pentru a descoperi frumusețile"capitalei turismului românesc".

Aici în punctul de pornire vom face toate formalitățile și, după ce vă veți familiariza cu celebrele transportatoare segway, să înceapă distracția!

Tip tururi SEGWAY BRAȘOV:

 1. Turul divertisment - 15 min (tur scurt prin centrul orașului) - 25 RON (cca. 6 Euro)
 2. Turul divertisment - 30 min (tur prin centrul orașului) - 50 RON (cca. 12 Euro)
 3. Turul istoric - 1 h (turul obiectivelor principale din oraș) - 75 RON (cca. 18 Euro)
 4. Turul VIP - 2,5 h (turul extins al Brașovului) -  210 RON (cca. 50 Euro)
Orar tururi SEGWAY BRAȘOV:
TUR*ORA DE PLECARE
TUR MATINAL 10:00
TUR DE PRÂNZ 12:00
TURUL AMIEZII 1 14:30
TURUL AMIEZII 2 16:30
TUR DE SEARĂ‚ 20:30
TUR DE NOAPTE 22:00

*Conform politicii firmei au prioritate tururile VIP, urmate de tururile istorice. Tururile VIP se organizează doar la cerere. Toate plecările în tururile segway se fac de la sediul agenției Authentic Travel din P-ța Sfatului nr. 1

 

Prețul turului include:

 • închirierea Segway
 • 15-30 min. practică
 • ghid turistic autorizat sau însoțitor de grup
 • set de căști audio
 • vestă sau pelerină de ploaie (după caz)
 • apărători și cască

Ghizii noștrii:
Toți ghizii noștrii sunt autorizați. Aceasta este o garanție a atenției pe care o acordam asigurarii celei mai înalte calități a serviciilor. În plus ei vă vor încânta cu anecdote, legende, povestioare amuzante ori mici secrete ale orașului. Veți primi deasemenea un set de căști audio pentru a putea urmări cât mai confortabil explicațiile ghidului. Tururile vă sunt oferite în acest moment în limba română și respectiv engleză. La cerere (făcută cu minimum 2 săptămâni înainte de data la care doriți să rezervați turul) se asigură ghidaj și în alte limbi străine.

← Inapoi

Rezervare SEGWAY

Date de contact
Alege perioada rezervare
Detalii turisti
Mentiuni
Completati daca aveti mentiuni speciale pentru biroul de rezervari sau hotel (ex: pat matrimonial, etaj superior, etc.)

 

Despre noi

"Authentic Travel" inseamna pentru noi "arta de a face turism", ceea ce implica o profunda si autentica conexiune cu oamenii si locurile pe care le intalnesti, indiferent daca acestia apartin unei culturi total diferite.

Noi intelegem ca dintr-o sete de cunoastere profunda se naste o extra conexiune, o extracomunicare, ce face posibil ca doi oameni care nu vorbesc aceeasi limba si au culturi diferite, sa se inteleaga, sa fraternizeze. Din acest motiv propunem un altfel de turism, un turism al inimii, un turism al sufletelor.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Directia Generala Control si Autorizare pentru Turism - telefon contact 0800 868 282

Polita insolvabilitate numarul PG11 0165526 incheiata la Astra Asigurari Brasov

ANPC: 0268 413 951; 0800 080 999