Revelion la Venetia

de la 235 euro
  • Destinatie:
    Italia
  • Oras/statiune:
    Venetia
  • Masa: mic dejun
  • Transport: autocar
  • Tip oferta: revelion2013
Rezervari la +40.268.417.092 sau office-at-authentic-travel.ro
Tarife

 

Perioada

  Loc in DBL - Early Booking

(pana la 25.10)

     Loc in DBL - standard

29.12.2012 – 03.01.2013

235 €

245 €SERVICII INCLUSE

INFORMATII PRETURI

• transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2- 4*
• 5 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*
• ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu

Reducerea Early Booking este inclusa si valabila pana la 25.10
Tarifele sunt valabile pentru hoteluri 2-4* (Park Venezia sau similar)

SUPLIMENTE şi REDUCERI

SERVICII NEINCLUSE

Supliment single - 95 euro EB / 105 standard
Copiii 6 - 12 ani - 195 euro EB / 205 standard

• asigurarea medicală, intrările la obiective şi servicii de ghizi locali
• excursii opţionale: Venetia +Murano si Burano, Milano, croazieră pe Dunăre la Budapesta, toate minim 30 pers.

Descriere29.12. Ziua 1. BUCUREŞTI - BUDAPESTA (895 km)          

Ora 6:00 Plecare din Bucureşti din parcarea de la Piaţa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA - VIENA - PADOVA (790 km)

După micul dejun, plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oraş: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza,Parlamentul, Primăria, Palatul HofburgDomul Sf. Ştefan, Opera. Apoi deplasare spre Graz - Udine. Seara cazare  în zona Padova- Veneţia.

31.12. Ziua 3. PADOVA- CROAZIERA LA VENETIA + MURANO si BURANO

Mic dejun. Vizita în Padova la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Program liber la dispoziţia turiştilor in Padova, sau opţional croazieră în Oraşul Dogilor- Veneţia (13€ + cca. 14€ vaporaşul) spre Piaţa San Marco, unde se află Campanila, Procuratiile, Palatul Dogilor şi Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiraţie bizantină. După amiază timp liber la dispozitie in Venetia. Turiştii care  doresc pot merge insotiti de ghid spre Basilica San Giovani et Paolo, un adevarat Panteon al Venetiei, apoi în croazieră pe insulele Murano si Burano, utilizand contra cost vaporase de transport public (se recomanda abonament pt. 12 ore). Pentru noaptea dintre ani puteti opta pentru o cina festiva sau sa ciocniti o cupa de sampanie alaturi de miile de turisti sositi aici din toate colturile lumii intr-o atmosfera de voie buna care este pe gustul tuturor. LA MULTI ANI 2013!!! La ora 1.00 intoarcere pentru cazare  în zona Padova- Veneţia.

Ziua 4. PADOVA - VERONA - MILANO

Mic dejun. Dupa un somna odihnitor, deplasare la Verona, unde putem admira Arenele RomaneCasa Julietei, Piaţa delle Erbe, Palatul şi Mormintele Scalgierilor. După amiază program liber la dispoziţia turiştilor in Verona, sau opţional (20 euro) excursie spre Milano, unde se vizitează: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Întoarcere pentru cazare  în zona Padova- Veneţia.

Ziua 5. PADOVA - POSTOJNA - BUDAPESTA (690 km)

Mic dejun. Plecare spre Budapesta tranzitand Slovenia unde se vizitează Peştera Postojna, unul din cele mai fascinante fenomene carstice din Europa. Sosire la Budapesta. Opţional Croazieră pe Dunăre (cu cină 29 €/ fără cină 14 €). Cazare în Budapesta.

03.01. Ziua 6. BUDAPESTA - BUCUREŞTI (895 km)               

Mic dejun. Plecare spre  Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

Alte informatii

Hotel Park Venezia

Localizare: Hotel Park Venezia este situat în Veneția, pe o suprafata de aproximativ 6.000 de metri pătrați cu grădină, langa parc și de-a lungul râului Brenta. In Padova se poate ajunge în 10 min atat cu masina cat si cu autobuzul (statia de autobuz se afla la 50 m distanta de hotel).

Facilitati hotel: Hotel Park Venezia, este o clădire modernă și elegantă, proiectata pentru a oferi tot confortul și pentru a asigurare oaspeților relaxare într-o atmosferă familiară. Acesta dispune de urmatoarele facilitati: receptie, lobby, bar, restaurant, săli de conferinta, făcându-l capabil să satisfacă orice nevoie în timpul sejurului dumneavoastra

Facilitati camere: Hotelul, complet renovat în perioada 2001-2002, are 85 camere cu balcon, baie sau dus, wc, telefon, TV prin satelit, minibar, seif și uscător de păr.

← Inapoi

Rezervare Revelion la Venetia

Date de contact
Alege perioada rezervare
Camere solicitate
Mentiuni
Completati daca aveti mentiuni speciale pentru biroul de rezervari sau hotel (ex: pat matrimonial, etaj superior, etc.)

 

Despre noi

"Authentic Travel" inseamna pentru noi "arta de a face turism", ceea ce implica o profunda si autentica conexiune cu oamenii si locurile pe care le intalnesti, indiferent daca acestia apartin unei culturi total diferite.

Noi intelegem ca dintr-o sete de cunoastere profunda se naste o extra conexiune, o extracomunicare, ce face posibil ca doi oameni care nu vorbesc aceeasi limba si au culturi diferite, sa se inteleaga, sa fraternizeze. Din acest motiv propunem un altfel de turism, un turism al inimii, un turism al sufletelor.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Directia Generala Control si Autorizare pentru Turism - telefon contact 0800 868 282

Polita insolvabilitate numarul PG11 0165526 incheiata la Astra Asigurari Brasov

ANPC: 0268 413 951; 0800 080 999