Revelion inedit la Dubrovnik

de la 359 euro
  • Destinatie:
    Croatia
  • Oras/statiune:
    Dubrovnik
  • Masa: mic dejun + 3 cine
  • Transport: autocar
  • Tip oferta: revelion2013
Rezervari la +40.268.417.092 sau office-at-authentic-travel.ro
Tarife

PRET: 359 EUR/pers.in camera dubla

Pretul Include:

transport cu autocar clasificat pentru turism 3;
2 nopti cazare cu mic dejun in Belgrad la hotel de 3;
4 nopti cazare cu 4 mic dejunuri + 3 cine in data de 30.12; 01.01si 02.01.2013 in Dubrovnik la hotel Valamar Lacroma-4 sau similar H. Valamar President 4;
ghid insotitor din partea agentiei pe traseu;

 Pretul Nu Include:

intrarile la obiectivele turistice si nici ghizii pentru acestea, cina de Revelion-optional, excursiile optionale, asigurarea medicala, asigurarea storno (RECOMANDATA).

Descriere

REVELION la DUBROVNIK

 Bonus: Tur de oras – Dubrovnik, Mostar, Sarajevo

 

 PLECARE: 29.12.2012

 Cazare la hotel  de exceptie VALAMAR  Resort 4 in DUBROVNIK; 3 cine la restaurantul aceluiasi hotel; gratis acces la piscina interioare, fitness, wellness si spa!

ZIUA 1: Plecare din Bucuresti, ora 05:00 de la restaurantul Cina pe traseul Bucuresti-Pitesti-Craiova-Drobeta Turnu Severin. Cazare la Belgrad, hotel 3.

 Tur de oras in capitala Serbiei pentru a admira: Citadela Kalemegdan (fost punct de aparare pentru oras, iar astazi putem vedea portile medievale si baile turcesti), centrul vechi al orasului, Biserica Ortodoxa Sava Serbian.

ZIUA 2: Mic dejun. Plecare catre Croatia. Se tranziteaza Serbia si Bosnia-Hertegovina. Popas laSarajevo. Cazare in Dalmatia-zona turistica Dubrovnik, hotel 4.

ZIUA 3: Mic dejun. Tur pietonal in cel mai vizitat oras al Croatiei – Dubrovnik, pentru a admira Cetatea, Catedrala, zidurile orasului vechi, Biserica Sf. Vlaho (patronul spiritual al orasului), Turnul cu ceas, Manastirea Franciscana.

 Seara puteti opta pentru cina de Revelion la restaurantul hotelului sau puteti intampina noul an in vechiul oras.

 LA MULTI ANI!!

ZIUA 4: Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor. Puteti sa va relaxati la piscina hotelului sau va recomandam o plimbare in centrul istoric.

ZIUA 5: Mic dejun. Optional, deplasare catre capitala Dalmatiei - Split (orasul Imparatului Diocletian) pentru a admira: Palatul si Mausoleul Imparatului Diocletian (exterior), Poarta de Aur, Statuia Episcopului Grigore de Nin, Catedrala Sf. Duje. Seara, sosire si cazare la acelasi hotel.

ZIUA 6: Mic dejun. Plecare catre Belgrad cu popas la Mostar. Cazare la Belgrad, hotel 3.

ZIUA 7: Mic dejun. Plecare catre tara. Sosire in functie de traffic si de formalitatile vamale.

Alte informatii

Locuri de imbarcare : Pitesti ( Hotel Celly), Slatina (Hotel Parc), Craiova (Hotel Jiul), Drobeta Turnu Severin (Hotel Traian).

← Inapoi

Rezervare Revelion inedit la Dubrovnik

Date de contact
Alege perioada rezervare
Camere solicitate
Mentiuni
Completati daca aveti mentiuni speciale pentru biroul de rezervari sau hotel (ex: pat matrimonial, etaj superior, etc.)

 

Despre noi

"Authentic Travel" inseamna pentru noi "arta de a face turism", ceea ce implica o profunda si autentica conexiune cu oamenii si locurile pe care le intalnesti, indiferent daca acestia apartin unei culturi total diferite.

Noi intelegem ca dintr-o sete de cunoastere profunda se naste o extra conexiune, o extracomunicare, ce face posibil ca doi oameni care nu vorbesc aceeasi limba si au culturi diferite, sa se inteleaga, sa fraternizeze. Din acest motiv propunem un altfel de turism, un turism al inimii, un turism al sufletelor.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Directia Generala Control si Autorizare pentru Turism - telefon contact 0800 868 282

Polita insolvabilitate numarul PG11 0165526 incheiata la Astra Asigurari Brasov

ANPC: 0268 413 951; 0800 080 999