SEGWAY FAQ

Ce este un Segway ? Cum se foloseşte un segway ?
Vezi aici

Există vreo limită în folosirea lui ? Pot fi folosite de către copii sau persoane cu dizabilităţi ?

Da, există nişte limite impuse de constructor: sub 45 kg sau peste 113 kg. Deşi condusul unui segway este relativ uşor de învăţat şi realizat, vârsta minimă este de 14 ani împliniţi. Deasemenea pentru persoanele cu dizabilităţi care nu pot să urce şi să coboare fără ajutor şi să folosească cel puţin o mână (pentru a se putea ţine de ghidon) nu le este permis să călătorească cu segway.

Nu acceptăm persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ne rezervăm dreptul de a selecta persoanele care vor efectua turul.

Orice tur începe doar după ce fiecare persoană participantă se acomodează cu utilizarea segway-ului; aceasta presupune realizarea unei practici de cca. 15-30 min anterior !!

Trebuie să rezerv din timp ?

În principiu preferăm rezervarea din timp, deoarece funcţionăm după un orar (pe care îl puteţi consulta aici) şi avem nevoie de toate vehiculele.

De aceea vă rugăm să rezervaţi online sau să ne sunaţi la: +40-268-417-092

Ne-ar părea rău să nu putem onora comenzile celor care au făcut rezervări sau ca Dvs. să pierdeţi ocazia de a face un tur din lipsă de locuri. Rezervarea este considerată validă din momentul primirii confirmării scrise din partea noastră.

Care e politica dvs. de anulare a rezervării ?

Oferim returnare de 100% dacă anularea rezervării se face cu 48h înaintea momentului de începere a turului.

Nu oferim despăgubiri pentru nici un motiv(de ex: vreme, schimbarea planurilor de călătorie, pierderea avionului/trenului, îmbolnăvire etc.) dacă anularea se face cu mai puţin de 48h înaintea momentului de începere a turului. În acest caz vă invităm ca de comun acord să realizăm o reprogramare a respectivului tur.

În caz de vreme urâtă se anulează tururile ?

Nu, tururile noastre au loc atât pe ploaie(Braşovul este totuşi un oraş ploios) cât şi pe vreme frumoasă.Vă oferim impermeabile la sediul nostru celor care solicită aceasta. Ne rezervăm totuşi dreptul ca în cazul unor intemperii cu grad ridicat de periculozitate(furtuni, vânt puternic, grindină, uragane, etc.) să reprogramăm aceste tururi.

Se intră la muzee ?

Nu intrăm la muzee sau monumente, experienţa pe segway oferiind ea însăşi multă distracţie. Vă vom oferi indicaţii despre fiecare obiectiv în parte şi veţi putea apoi alege singuri la care anume să intraţi după finalizarea turului.

Se pot face poze în timpul turului ?
Absolut. Dar vă rugăm să cereţi ghidului dvs. să vă facă poze ca să vă puteţi focaliza pe condusul segway-ului. Cel mai bine este să faceţi poze în punctele de oprire de pe traseu.
Pot să fac ce vreau eu în timpul turului ?

Nu. Vă sfătuim să urmaţi indicaţiile ghidului care vă este pus la dispoziţie atât pentru a vă ghida prin oraţ cât şi pentru siguranţa dvs.

Vă rugăm ca pentru siguranţa dvs. să păstraţi o distanţă minimă faţă de vehiculul anterior de minim 50 cm. Deasemenea vă rugăm să nu părăsiţi grupul pentru nici un motiv.

Sunt interzise întrecerile între participanţi, aceasta putând să ducă la accidente şi la rănirea dvs.

Pot închiria un segway fără ghid ?

Din păcate nu închiriem segway-urile noastre persoanelor fără un ghid. Deoarece tururile noastre sunt în principiu rezervate avem nevoie de toate vehiculele pentru amatorii de tururi organizate.

Pot cumpăra un segway de la dvs. ?

Din păcate, noi nu suntem dealeri autorizaţi ci doar organizatori de tururi. Ca atare vă indicăm să contactaţi dealerul local: www.segway.ro

Despre noi

"Authentic Travel" inseamna pentru noi "arta de a face turism", ceea ce implica o profunda si autentica conexiune cu oamenii si locurile pe care le intalnesti, indiferent daca acestia apartin unei culturi total diferite.

Noi intelegem ca dintr-o sete de cunoastere profunda se naste o extra conexiune, o extracomunicare, ce face posibil ca doi oameni care nu vorbesc aceeasi limba si au culturi diferite, sa se inteleaga, sa fraternizeze. Din acest motiv propunem un altfel de turism, un turism al inimii, un turism al sufletelor.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Directia Generala Control si Autorizare pentru Turism - telefon contact 0800 868 282

Polita insolvabilitate numarul PG11 0165526 incheiata la Astra Asigurari Brasov

ANPC: 0268 413 951; 0800 080 999