Despre SEGWAY

DE CE SĂ EXPERIMENTEZI SEGWAY?

Segway

PENTRU CĂ:

  • ESTE ECO (NU POLUEAZĂ, FUNCŢIONÂND CU MOTOR ELECTRIC SILENŢIOS)
  • NU OBOSEŞTI ÎN TIMP CE VIZITEZI
  • POŢI SĂ VIZITEZI ORAŞUL MULT MAI RAPID ŞI AI MAI MULT TIMP SĂ TE RELAXEZI
  • ESTE O EXPERIENŢĂ NOUĂ (ESTE PUTIN PROBABIL SĂ O FI AVUT TU SAU PRIETENII TĂI)
  • EŞTI UN MARE AMATOR DE GADGET-URI (AI MP5 PLAYER NU MP3, AI ULTIMUL TELEFON APĂRUT ŞI ÎNCĂ O MULŢIME DE ALTE CHESTII TARI)
  • ESTE "COOL"
  • VEI FI ÎN CENTRUL ATENŢIEI, ATRAGI PRIVIRILE TUTUROR
  • EŞTI ÎN TENDINŢE, ŞI ŞTII CĂ ASTA E ULTIMA TENDINŢĂ ÎN MARILE ORAŞE ALE LUMII
  • E DISTRACTIV

9 MOTIVE SĂ TE DAI CU SEGWAY - O NOUĂ EXPERIENŢĂ

Cum se foloseşte un segway ?

Pentru a-l conduce urcaţi pe o mică platforma joasă aflată între cele 2 roţi de mărime medie ţinându-vă de o bară cu ghidon aflată la o înălţime optimă ca la o trotinetă. Segway se va ocupa de echilibrarea dumneavoastră (deci în mod normal nu aveţi cum să cădeţi de pe el ca de pe bicicletă) şi vă menţine drept în timp ce vă deplasaţi lin (ca şi cum aţi aluneca) indiferent de mediu (pe pământ sau stradă).

Authentic Travel foloseşte noile modele i2, generaţia a 2-a lansată în 2006 care utilizează tehnologia LeanSteer™ care îmbunătăţeşte experienţa Segway făcând călătoria chiar mai intuitivă şi adăugând câteva funcţii noi.

Segway este constituit dintr-o mică platformă joasă pe care te urci, având în dreapta şi în stânga câte o roată de mărime mijlocie şi în mijloc un ghidon (tijă) subţire şi înalt ca de trotinetă, cu mânere. Segway este ţinut în picioare în echilibru static sau dinamic de către un computer şi motoare electrice plasate discret sub platformă.

Pentru a detecta aplecările ghidonului, prin care se dau comenzile, se folosesc senzori giroscopici. Astfel computerul află în fiecare moment poziţia şi viteza momentană. în continuare în funcţie de mişcările pasagerului, computerul calculează ce comenzi anume trebuie date motoarelor, în aşa fel ca acestea să restabilească echilibrul în mod automat (fără intervenţia pasagerului).

Pentru a porni şi înainta pasagerul trebuie doar să aplece ghidonul puţin spre în faţă; pentru a coti ghidonul trebuie aplecat uşor spre dreapta sau stânga (asemănător unui joystick). Viteza maximă este de circa 20 km/h (12,5 mile/h).

încetinirea deplasării se obţine prin tragerea ghidonului înapoi (spre sine), fără să fie nevoie de frâne propriu-zise ca la bicicletă.

Orice tur începe doar după ce fiecare persoană participantă se acomodează cu utilizarea segway-ului; aceasta presupune realizarea unei practici de cca. 15 min anterior !!

Mersul pe segway este ca şi mersul pe bicicletă: înveţi în câteva minute şi nu uiţi toată viaţa. Veniţi să testaţi alături de noi aceste minuni tehnologice!!! Vă aşteptăm !!!

Pentru informaţii mai detaliate puteţi vizita: www.segway.com

Despre noi

"Authentic Travel" inseamna pentru noi "arta de a face turism", ceea ce implica o profunda si autentica conexiune cu oamenii si locurile pe care le intalnesti, indiferent daca acestia apartin unei culturi total diferite.

Noi intelegem ca dintr-o sete de cunoastere profunda se naste o extra conexiune, o extracomunicare, ce face posibil ca doi oameni care nu vorbesc aceeasi limba si au culturi diferite, sa se inteleaga, sa fraternizeze. Din acest motiv propunem un altfel de turism, un turism al inimii, un turism al sufletelor.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Directia Generala Control si Autorizare pentru Turism - telefon contact 0800 868 282

Polita insolvabilitate numarul PG11 0165526 incheiata la Astra Asigurari Brasov

ANPC: 0268 413 951; 0800 080 999