Despre noi

"Authentic Travel" înseamnă pentru noi "arta de a face turism", ceea ce implică o profundă și autentică conexiune cu oamenii și locurile pe care le întâlnești, indiferent dacă aceștia aparțin unei culturi total diferite.

Noi înțelegem că dintr-o sete de cunoaștere profundă se naște o extra conexiune, o extracomunicare, ce face posibil ca doi oameni care nu vorbesc aceeași limbă și au culturi diferite, să se înțeleagă, să fraternizeze. Din acest motiv propunem un altfel de turism, un turism al inimii, un turism al sufletelor.

"Authentic Travel" s-a născut din dorința unor oameni entuziaști, îndrăgostiți peste măsură de frumusețile și bogățiile acestei minunate țări, România, de a împărtăși cu dumneavoastră la modul cel mai autentic posibil, toate aceste frumuseți și bogății. Drept urmare, ca emanație profundă de iubire pentru aceste meleaguri, am pregătit pentru dumneavoastră o multitudine de programe turistice autentice, deosebit de frumoase și atractive.

Fi-ți bineveniți în Transilvania!..... și bucurați-vă alături de noi, de aceste frumuseți fără egal ale naturii și creativității umane.

Despre noi

"Authentic Travel" inseamna pentru noi "arta de a face turism", ceea ce implica o profunda si autentica conexiune cu oamenii si locurile pe care le intalnesti, indiferent daca acestia apartin unei culturi total diferite.

Noi intelegem ca dintr-o sete de cunoastere profunda se naste o extra conexiune, o extracomunicare, ce face posibil ca doi oameni care nu vorbesc aceeasi limba si au culturi diferite, sa se inteleaga, sa fraternizeze. Din acest motiv propunem un altfel de turism, un turism al inimii, un turism al sufletelor.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Directia Generala Control si Autorizare pentru Turism - telefon contact 0800 868 282

Polita insolvabilitate numarul PG11 0165526 incheiata la Astra Asigurari Brasov

ANPC: 0268 413 951; 0800 080 999