Agrement Divertisment

SEARA DE NEUITAT:

ACTIVITĂŢI RECREATIVE:

 

DISCO NIGHT:

Program de dans şi concerte live organizate în cluburi şi discoteci din Braşov şi împrejurimi.

SEGWAY:

Vă oferim o nouă posibilitate de a vizita oraşul Braşov într-un mod autentic,folosind ca mijloc de transport Segway-ul, fiind însoţiţi de ghizi autorizaţi.

Segway

CARNAVAL SAU BAL MASCAT:

Seri organizate de o echipă specializată cu posibilitatea închirierii de costume şi cu participarea unui grup de animatori.

BICICLETE:

Pentru iubitorii călătoriilor pe biciclete oferim tururi organizate în Braşov şi împrejurimi însoţiţi de ghizi autorizaţi.

Bciclete

SERI TRADIŢIONALE CU SPECIFIC:

Vă invităm la o cină cu meniu tradiţional însoţită de un program artistic specific: românesc, unguresc, chinezesc, italian, mexican... etc

ATV-URI:

ATV-urile de care dispunem sunt modele cu gabarit mare. Sunt foarte confortabile pentru 2 pasageri şi sunt uşor de condus, ele fiind modele automate. Participanţii sunt în permanenţă asistaţi de un ghid care le indică metodele de abordare ale obstacolelor pentru ca totul să decurgă în deplină siguranţă şi primesc obligatoriu căşti moto de protecţie, iar dacă este cazul, şi combinezoane rezistente la apă şi vânt, mânuşi, etc. (şoferul necesită permis auto categoria B)

ATV

SERI CULTURAL-ARTISTICE:

Vă oferim posibilitatea de a petrece o seară agreabilă alegând una din festivităţile cultural-artistice ce se desfăşoară în oraşul Braşov: operă, balet, operetă, cor, teatru, cinema... etc

KARTING:

Aliniat la start, cu motorul pornit şi în aşteptarea semnalului de pornire... inima îţi bate nebuneşte, simţurile îţi sunt ascuţite la maxim... apeşi acceleraţia şi simţi cum adrenalina îţi inundă corpul pe masură ce talpa se apropie de podea. Asfaltul încins îţi dispare în goana sub maşină, metru cu metru... Pluteşti...

Karting

PETRECERI CU TEMATICĂ:

Organizăm pentru tine şi prietenii tăi petreceri cu jocuri, organizate special pentru a te simţi special: western party, călătorie în lumea îngerilor, a 1001 noapte a Sheherezadei ...etc

TIROLIANĂ:

O nouă provocare: o travesare pe o distanţă între 10-120m la înalţimi de 5-20m, care se face pe 2 corzi statice şi cu o a 3-a coardă dinamică; participantul este frânat treptat şi supravegheat continuu de către un membru al echipei organizatoare. Participanţii primesc hamurile speciale, căştile de alpinism, şi sunt apoi ancoraţi de sistemul de role printr-o carabină, iar înainte de a începe travesarea acestora le sunt prezentate câteva indicaţii referitoare la poziţie şi mişcările pe care trebuie să le efectueze.

Tiroliana

KARAOKE:

Simte sunetul muzicii cântând! Participă la o seară de karaoke.

RAPEL:

 O coborâre controlată atât de participant cât şi de un membru al echipei organizatoare, coborare care se face dintr-un punct fix pe langă un perete de stâncă, etc., sau o contrucţie fix. Participanţii primesc hamurile speciale, căstile de alpinism, şi apoi se lasă ancoraşi de catre alpiniştii echipei, iar înainte de a începe coborârea acestora le mai sunt prezentate încă câteva indicaţii referitoare la poziţie şi mişcările pe care trebuie să le efectueze pentru a îndeplini cu bine acţiunea.

Rapel

EVENIMENTE:

Vă invităm să vizitaţi oraşe vechi medievale, precum Braşov, Mediaş, Sighişoara şi Sibiu - capitala culturală europeană 2007

MINI FOTBAL

O activitate de recreere ce consta in marcarea cat mai multor goluri in perimetrul unei porti speciale de fotbal, de dimensiuni reduse. Pe suprafata portii de fotbal se monteaza o plasa speciala ce contine 4 gauri prin care participantii vor incerca sa marchez golurile.

Minifotbal
 

 

DUEL GONFLABIL (GLADIATORI / TRAS DE SFOARĂ):

Aceste ateliere se bucură de un real succes, deoarece concurenţii se întrec direct între ei fie că e vorba de un duel al gladiatorilor sau de trasul sforii... Participanţii vor intra în aceste "arene" câte doi şi vor încerca să-şi învingă adversarul.

Duel gonflabil
 

PAINT-BALL:

Un joc tactic de echipă în care experienţa nu este necesară. Clienţii primesc echipament special de protecţie, combinezoane rezistente, masca full-face, precum şi cel mai important accesoriu puşca de paintball cu bilele incluse.

Paintball
 

TIR SPORTIV - TRAGERI CU ARCUL:

Arcurile pe care vi le punem la dispoziţie sunt de ultima generaţie, tensionate înainte de fiecare acţiune, săgeţile deasemeni sunt foarte uşoare fiind contruite din carbon.

Tir cu arcul
 

TIR SPORTIV - TRAGERI CU PUSCA:

Acest sport se adresează tuturor celor care doresc să tragă cu puşca. Puştile de care dispunem sunt modele de vârf, calibrate şi uşor de folosit având cătare cu fibră optică pentru o mai bună viziune asupra ţintei; totodată alicele pe care le folosim nu au vârf, capul fiind plat pentru siguranţa participanţilor.

 
 

ECHITATIE:

Pentru iubitorii de cai, vă punem la dispoziţie lipitanii şi metişii lor, ponei arabi şi metişii acestora, într-o paletă variată de culori pentru a vă aventura la excursii în grup-călare pe teren variat, sau la plimbări cu atelaje precum şi cursuri de echitaţie pentru începători.

Echitatie
     
 

ZBORURI AERIENE DE AGREMENT

 
 

ELICOPTER:

Vă punem la dispoziţie elicoptere moderne şi piloţi cu experienţă de mii de ore de zbor. Elicoptere variante VIP: EC 120B şi EC 135, dotate cu aparatură de ultimă generaţie, sisteme de navigaţie pe timp de noapte şi în condiţii meteo grele, vă stau la dispoziţie pentru zboruri de agrement şi turistice într-un înalt standard de confort şi o ambianţă placută şi relaxantă a pasagerilor.

Elicopter
 

PARAPANTĂ:

Zborul în tandem este o alternativă sigură şi placută pentru ca toţi cei ce doresc să experimenteze emoţiile şi senzaţiile zborului liber fără a parcurge un proces lung de învăţare şi antrenamente. Spre deosebire de zborul singur, zborul în tandem nu necesită decăt o scurtă informare de aproximativ 10 minute înainte ca tu să te afli pentru prima oară în aer, şi nu este nevoie să petreci zile întregi de antrenament.

Parapanta
 

BALON CU AER CALD:

Vă oferim posibilitatea de a vă împlini un vis al copilăriei, anume acela de a călători precum eroii lui Jules Verne. Indiferent că are loc seara sau dimineaţa, veţi trăi poate cea mai frumoasă aventură, în care senzaţiile vă vor umple sufletul de bucurie. Primul zbor al fiecărui cutezător va fi celebrat cum se cuvine, cu o ceremonie de botez, în care va primi pe lângă botezul aerului şi o diplomă de onoare.

Balon cu aer cald
 

AVENTURA PARC:

Cel mai mare parc de aventură din România. O nouă activitate în aer liber. O activitate care combină sănătate, joacă, entuziasm şi aventură. Un divertisment pentru toţi, familie, copii, colegi. O distracţie care conjugă natura, curajul şi performanţa. Un joc, dar şi o tehnică, o depăşire de sine, adrenalina. Descoperiţi pădurea din vârful copacilor, trecând prin cele 100 de jocuri împarţite în 8 parcursuri de dificultăţi progressive.

Aventura parc

 

PARADISUL ACVATIC

Piscine moderne, acoperite sau în aer liber, tobogane cu apă, un SPA de cel mai înalt nivel, saune, restaurant şi spaţii de joacă pentru copii, toate într-un complex menit să-ţi acorde moment de relaxare şi distracţie într-un PARADIS ACVATIC.

Paradisul Acvatic Brasov 
Despre noi

"Authentic Travel" inseamna pentru noi "arta de a face turism", ceea ce implica o profunda si autentica conexiune cu oamenii si locurile pe care le intalnesti, indiferent daca acestia apartin unei culturi total diferite.

Noi intelegem ca dintr-o sete de cunoastere profunda se naste o extra conexiune, o extracomunicare, ce face posibil ca doi oameni care nu vorbesc aceeasi limba si au culturi diferite, sa se inteleaga, sa fraternizeze. Din acest motiv propunem un altfel de turism, un turism al inimii, un turism al sufletelor.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Directia Generala Control si Autorizare pentru Turism - telefon contact 0800 868 282

Polita insolvabilitate numarul PG11 0165526 incheiata la Astra Asigurari Brasov

ANPC: 0268 413 951; 0800 080 999