ISTANBUL-Insula Printului

de la 175 euro
 • Destinatie:
  Turcia
 • Oras/statiune:
  Istanbul
 • Masa: mic dejun
 • Transport: autocar
 • Tip oferta: circuit
Rezervari la +40.268.417.092 sau office-at-authentic-travel.ro
Tarife

PRET 175  

 

Supliment single 70 €.

La inscriere se achita minim 50 €.                                    

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 20 €.

Grup minim 25 turisti.                

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE:

 • servicii ghid roman care va insoti grupul la toate obiectivele mentionate in program;
 • 4 cazari cu mic dejun in hotel 3***;
 • transport (zilele 1 si 5) cu autocar 2** cu aer conditionat pentru Bucuresti – Istanbul – Bucuresti, taxe stradale si parcari.

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.).

DescriereZIUA 1 – Miercuriora 06.15 – prezentarea la imbarcare, parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare din Bucuresti. Traversarea Bulgariei. Tur by nightIstanbul – se traverseaza Stramtoarea Bosfor dinspre Europa spre Asia si invers pe cele 2 poduri cu coborare din autocar, cateva minute, pe PAMANT ASIATIC.                                               Cazare in Istanbul.

ZIUA 2 (mic dejun). De la ora 9, tur (3 ore) pietonal cu ghid localMoscheea AlbastraPalatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Dupa amiaza timp liber - shopping in Marele Bazar. Optional (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 45 €-daca se achita in excursie), seara turceasca (include: transport, cina cu bauturi si program artistic).                                                                                                                                        Cazare in Istanbul.

ZIUA 3 (mic dejun). Optional (40 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 50 €-daca se achita in excursie), plimbare pe Marea Marmara la Buyukada-Insula Printului(include: transport local–tramvai+vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi), apoi shopping in Istanbul.                                                                                                                                         Cazare in Istanbul.

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare pentru vizitare Palatul Dolmabahce. De la ora 12 -  croaziera (90 min) pe BosforTimp liber - shopping.                                                                                                   Cazare in Istanbul.

ZIUA 5 – Duminica (mic dejun). In Edirne se viziteaza Moscheea Selimiye. Traversarea Bulgariei si a podului Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

Alte informatii

Plecari19.09, 26.09, 3.10, 10.10, 17.10, 24.10, 31.10, 7.11.

← Inapoi

Rezervare ISTANBUL-Insula Printului

Date de contact
Alege perioada rezervare
Camere solicitate
Mentiuni
Completati daca aveti mentiuni speciale pentru biroul de rezervari sau hotel (ex: pat matrimonial, etaj superior, etc.)

 

Despre noi

"Authentic Travel" inseamna pentru noi "arta de a face turism", ceea ce implica o profunda si autentica conexiune cu oamenii si locurile pe care le intalnesti, indiferent daca acestia apartin unei culturi total diferite.

Noi intelegem ca dintr-o sete de cunoastere profunda se naste o extra conexiune, o extracomunicare, ce face posibil ca doi oameni care nu vorbesc aceeasi limba si au culturi diferite, sa se inteleaga, sa fraternizeze. Din acest motiv propunem un altfel de turism, un turism al inimii, un turism al sufletelor.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Directia Generala Control si Autorizare pentru Turism - telefon contact 0800 868 282

Polita insolvabilitate numarul PG11 0165526 incheiata la Astra Asigurari Brasov

ANPC: 0268 413 951; 0800 080 999